Yoga retreat helg på Glamping Höga Kusten

Yoga retreat helg på Glamping Höga Kusten

3 till 5 september 2021

Namaste!

Varmt Välkomna till ett tredagars yoga reatreat i ett unikt samarbete mellan Yoga Vishnu och Fields Sweden/ glamping Höga kusten.

Ni bor mitt i den vackra naturen i bekväma glampingtält med dubbelsängar (sängkläder och extra filtar ingår), privat toalett, tillgång till bastu och badtunna. Frukost och middag ingår i priset.

Yogalärare är Vishnu Syamlal, internationellt diplomerad och certifierad Hatha-yogalärare med lång erfarenhet. Vishnu har undervisat yoga i Indien och i Europa. De senaste 14 åren har han haft sin bas i Stockholm men även hållit uppskattade workshops och kurser i bland annat Paris, Madrid och Oslo.

Nu kommer han för första gången hålla ett retreat i Norra Sverige i samarbete med Fields Sweden. Yogan passar alla, erfaren som nybörjare. Vi startar varje morgon med andningsövningar och ett lugnt yogapass för att väcka kroppen innan frukost. Under dagen finns möjlighet att vandra, prova på paddleboard, basta eller bada badtunna. Yogapasset på eftermiddagen blir mer dynamiskt och energigivande. Middag serveras efter yogapasset. Varje yogapass är ca 2 timmar långt, sammanlagt blir det 10 timmars yoga under helgen. Unna dig ett tredagars yogaretreat med sammanlagt 10 timmars yoga, god och hälsosam mat samt fantastiska naturupplevelser.

Ankomst efter kl. 15.00 och avgång före kl. 15.00
✓ Yoga retreat och Bo för 2 personer (uppgradera till max 4 personer per tält)
✓ En dubbelsäng med sängkläder och extra filtar
✓ En privat toalett.
✓ Inkl. frukost, lunch och middag i grillkåta/Paviljong
✓ Privat bastu /Badtunna inkl. handdukar

Fredag:
Ankomst med fika
yogapass
Middag serveras i Grillkåta

Lordag:
Yogapass
Frukost

prova paddleboard, basta eller bada badtunna
Lunch

Yogapass på eftermiddag
Middag serveras i grillkåta

Söndag:
Yogapass
Frukost

prova paddleboard, basta eller bada badtunna
Lunch

Yogapass

Yoga retreat i skogen

Details

  • Adults: 4
  • Size: 20m²

Prices start at: kr6,500 for 2 nights


Call Now Buttonkontakt