Wie zijn wij

In 2017 zijn wij (de familie Pieren) verhuisd naar deze prachtige plek in de omgeving Boteå, in de provincie Västernorrland in het midden van Zweden.

Wij (Marco en Nicole) hebben elkaar in 1994 leren kennen tijdens een zomervakantie met onze ouders in Spanje. Je hoort het vaak, men zegt het veel: “een vakantieliefde duurt maar even”. In 2005 hebben wij elkaar het ja-woord gegeven. In 2007 is Sterre geboren en in 2010 is zij de grote zus van Yara geworden.

Marco heeft jarenlang in de beveiligingsbranche gewerkt. In 2013 gooide hij het roer om en heeft zich omgeschoold tot cameraman en filmmaker. Al snel kwam er een Drone. De interesse om vanuit een andere hoek alles in beeld te krijgen, werd steeds groter. Hierin heeft Marco zich verder gespecialiseerd, een piloten opleiding voor drones is afgerond en in Zweden is Fields Flygfoto een feit geworden. De ontwikkelingen in deze branch gaan snel en worden via bijscholingen op de voet gevolgd.

Nicole, heeft haar MBO-opleiding afgerond in Veehouderij met specialisatie Paardenhouderij. De paarden zijn een rode draad in haar leven. Zij was als jong meisje al in de stallen te vinden om te werken voor een half uurtje paardrijles. Geen ouders die haar hierin steunden, paarden stinken werd er altijd gezegd. Altijd dromend van een eigen paard en stal, zijn er vele wegen bewandeld in paardenbranchland. Van stalhulp op internationale stallen, tot amateur wedstrijdruiter, en zadeldeskundige. In alle lagen van de ruiterssport is zij actief geweest. Nu in Zweden worden dromen omgezet in plannen. Met de kennis en kunde uit een breed arbeidsverleden word Fields Gård een feit.

Onze levenslessen en een zeer breed arbeidsverleden vormen het fundament van ons bedrijf “Fields Sweden”. Hier willen wij als gezin een zelfstandig bestaan opbouwen. Een accommodatie aanbieden waar mensen, beesten en natuur samenkomen.

Zelfstandig bestaan is voor ons een bedrijf opzetten en in ons eigen levensonderhoud voorzien. “Fields”, de naam van ons bedrijf, is ontstaan galopperend over de velden in Nederland op de rug van ons familiepaard Tonaco. Fields, de Engelse vertaling van velden zijn er in vele soorten en maten, vol met mogelijkheden. Sweden is er later aan toegevoegd omdat wij in dit land wonen. Onze bedrijfsfilosofie, doen wat we leuk vinden! Via onze blogs nemen wij u graag mee op reis door ons leven.

Mogelijkheden laten groeien – Fields Sweden – a way of living.

Welkom en graag to ziens bij Fields Sweden!
Marco, Nicole, Sterre & Yara Pieren

Up ↑