“Comfort in the forest”

“Comfort in the forest”

“Comfort in the forest”

Details

 • Adults: 5
 • Children: 4
 • View: Tipi located in the forest of Fields Sweden
 • Size: 29m²
 • Bed Type: 1 doublebed & 2 single beds

Prices start at: kr1,200 per night


Package for 4 people.
Arrival after 15:00 and departure before 10:00

tipi “Comfort in the forest” package consists of:
✓ luxuriously furnished teepee on a private plot of land in the forest, lots of privacy;
✓ A double bed and 2 single beds with bed linen;
✓ Small cabin equipped with kitchen, pots, pans, crockery and cutlery;
✓ A fire pit for grilling;
✓ A hot tub;
✓ Your own outside shower and toilet (you get warm water by boiling water).
✓ A hammock;

Extras which can be booked:
✓ Breakfast, packed lunch or dinner;
✓ Towels;
✓ Inflatable canoe or paddle boards

Tipi “comfort in the forest” lies on its own secluded piece of nature amidst the forest and a babbling brook, the sound of a waterfall and the animals present make your stay unique. On the hill of “Fields Gård” is a place with a luxuriously furnished tipi, small cabins with an equipped kitchen, hot tub and outdoor shower and toilet. The tipi has a diameter of 6 meters and is equipped with a double bed and two single beds that you can put together to save space. There is also a wood stove and a coat rack with bathrobes ready for use.

Inspiration movie:

Mentioned on Glampings.nl

Recommended on Glampings.nl

3 thoughts on ““Comfort in the forest”

 1. Reacties op deze pagina zijn uitsluitend bedoeld voor het achterlaten van beoordelingen. Dus, heb je vakantie gevoerd in onze luxe Tipi tent middenin de natuur? Laat ons dan hier weten hoe je het ervaren hebt. Het zal anderen helpen, die deze vorm van vakantie vieren overwegen, om een besluit te nemen. Alvast bedankt voor je bijdrage!

 2. Het was een geweldige ervaring om in deze tipi tent te mogen slapen. Zeker nu er nog sneeuw lag. Uniek!
  Alles erop en eraan. Met een heerlijk uitgebreid ontbijt en genoeg hout voor in de tipi tent alswel voor buiten en daar hebben we dan ook volop gebruik van gemaakt. In de morgen lekker kopje thee gezet op de houtkachel binnen en genoten van de rust en het uitzicht. Marco en Nicole jullie zijn een top gastheer en vrouw! We komen graag eens een week terug.
  Heel erg bedankt voor alles.

 3. Een fantastische ervaring! De rust, natuur en geweldige mensen die deze ervaring mogelijk maken! De tipi en alles rondom de tipi is alles wat je nodig hebt. Back to basic maar dan wel met alle basics die je nodig hebt en een klein beetje meer. De hot tub is fantastisch. Kijken naar de sterren vanuit een warm bad, ultieme rust. Ook de ervaring om dieper het bos in te gaan is er een om nooit meer te vergeten. En de gastvrijheid van Marco en Nicole is er een die er voor zorgt dat je je thuis voelt. Enorm bedankt, we denken nog steeds met veel plezier terug aan ons verblijf.

Leave a Reply

Call me