Tipi Comfort

Op het 4 hectare tellende landgoed van Fields Sweden boek je een luxe Tipi tent met een diameter van 6 meter en een hoogte van ruim 3,5 meter. Deze Tipi staat op een houten vlonder en is voorzien van een dik grondzeil met matten op de vloer voor het optimale comfort. Met een praktische inrichting is de tent voorzien van een tweepersoons bed en 2 eenpersoons bedden die (om ruimte te besparen) boven op elkaar gezet kunnen worden. Wordt het ‘s avonds een beetje fris? Warm jezelf dan heerlijk op bij de houtkachel die in de Tipi staat opgesteld. Voldoende stookhout ligt klaar.

Een eigen, afgezonderd stukje natuur tussen bossen en weiden, kabbelende beekjes, met frisse lucht en de geluiden van de dieren om je heen. Terug naar de basis, de simpelste vorm van genot.

Naast de tipi tent staat een kleine stuga met een keuken, met water en afvoer. De keuken is ingericht met een typische Zweedse keukenbank, waarin extra warme dekens liggen. Alle keukengerei, zoals potten en pannen en bestek en service is hierin aanwezig. Bij de Tipi tent staat een picknick tafel voor 6 personen. Ook is er een vuurplaats met grill plaat zodat je lekker buiten in de natuur kunt koken.

Om het milieu te besparen doen wij dagelijks de afwas. Elke avond zet u de mand met vieze vaat onder aan de heuvel, wij zorgen dat hij samen met het ontbijt (indien gewenst) de volgende dag weer schoon in de keuken van de Stuga staat. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je voldoende water voor dagelijks gebruik van ons ontvangt. Bij de vuurplaats staan afgezaagde boomstammen opgesteld zodat je lekker rondom het vuur kunt zitten.

Vlakbij de Tipi staat een geweldige, op hout gestookte hot tub met een diameter van 1.80 meter op je te wachten. Hier kun je zoveel gebruik van maken als je maar wilt. Onze kampeerplaats ligt in de bossen, zodat je maximale privacy hebt. Je waant je in een andere wereld. Zo hebben we er voor gezorgd dat je gebruik kunt maken van een natuur toilet, de douche is daarnaast gerealiseerd. Je kunt tegen een kleine vergoeding ook gebruik maken van onze wasmachine.

Tenslotte hebben we in de stal van Fields Gård een koelkast en vriezer waar je bederfelijke waar in kunt bewaren. Deze stal staat op loopafstand van de kampeerplaats. Uiteraard willen we het je optimaal naar de zin maken tijdens een verblijf bij Field Sweden. Daarom staat er iedere morgen (indien gewenst) tussen 07.00 – 09.00 uur een heerlijk en uitgebreid ontbijt voor je klaar.

Details

  • Adults: 4
  • Children: 2
  • View: Tipi gelegen in het bos van Fields Sweden
  • Size: 29m²
  • Bed Type: 1 doublebed & 2 single beds

Availability

Reservation Form

Required fields are followed by *

Comments are closed.

Up ↑