The Nordic Mamma, voel de ritme van de natuur,

De grote witte wondere wereld verandert in een stroomversnelling of staat het nu stil?

Alles wat je ziet hoort of leest is gericht op een interpretatie en een eigen waarheid, onze ego speelt met angsten en blokkeert de weg of laat juist een andere weg zien?

Na een korte pauze en onzekerheid over wat ik nu moest schrijven over ons droom leventje hier in het noorden. De acceptatie dat wij onze droom hebben gerealiseerd kon ik niet verwerken een landing probleem noemde een psycholoog het hier in het noorden. Nicole je moet leren rustig aan doen remmen, op je handen zitten en vaker je mond houden. Waren een paar tips die ter sprake kwamen in mijn periode van uitputting eind 2018. Netjes houdend soms wel met heel heel veel moeite heb ik mij hier keurig aan gehouden, de energie stroomde als nooit te voren. Bergen werk hebben wij hier thuis verzet en de rem was volledig los geslagen. Een studie, een extra job iets minder schoonmaak werk alles, ja echt alles zat weer in het leven van de stroomversnelling. Vol met levensovertuiging doelen voor de toekomst, en een ego ja boem! Hoe eerlijk ben je naar jezelf voelen en bedoelen als je heel hart gaat is remmen zo lastig!

In het ritme van de natuur gaat alles door, nog nooit een boom gezien met een burn out of een rivier die niet meer stroomt omdat die moe is. Die energie in je lichaam stroomt wanneer wij niet als bevers dammen bouwen in ons natuurlijke systeem.

De wereld staat stil en ondertussen bouwen wij dammen op onze eigen manier om alles goed en veilig te laten verlopen. Als een echte control freak verslaafde voelde ik de bever in mij naar boven komen. Dit uitte zich in boosheid onbegrip afstand. In het ritme van de natuur heeft het water de kracht om de blokkades te doorbreken. Vele tranen rolde over mijn wangen geen dijk hield dit meer tegen eruit en nu?

De stroom van het leven opzoeken, in het hier en nu. Je eigen rivier met energie zoeken, in rust en dicht bij je naasten. De natuur in en je laten inspireren over de grote verandering. Elk jaar heeft een nieuw begin. Er worden lammetjes geboren en de eerste groene grassprieten vol levensenergie kleuren groen tussen de ijzige oppervlakten.

De Vogels geven een prachtig concert, even als de kinderen die nu thuis zijn. Ze kunnen soms niet met elkaar echter ook niet zonder elkaar. Angst voor besmetting en lichte verschijnselen van niet lekker zijn heeft ons doen besluiten de meiden voorlopig thuis te houden. Via een samen opgesteld schema en boeken van school plannen ze zelf elke dag hun les indeling. Loslaten en vasthouden zijn sleutelwoorden nu. Waar is hulp nodig van wie? Delen van behoeftes resulteerde nu na twee weken een geweldig resultaat! Ze doen het geweldig werken uit zichzelf en wij zitten samen met de pauzes.

In het ritme van de natuur, leer je deze voelen en te vertalen naar het dagelijks leven.

Tijd om eens even alles vanaf een hoogte te bekijken, als een vogel. De gedachten vliegen door elkaar. Wat is er? En wat is er nodig en hoe kunnen wij dit doen? De energie stroomt, inzichten komen zichtbaar door.

Fields Sweden heeft als slogan “a way of life”, soms ben je die even kwijt denk je. Echter hij gaat gewoon door en heeft zich aangepast zoals dat gaat op weg naar een duurzame en ecologische visie.

Mens en natuur dichter bij elkaar brengen en mensen inspireren en ervaringen delen.

Lieve mensen zorg goed voor jezelf in deze bijzondere tijden, wanneer je goed voor jezelf bent kan je dit ook delen met anderen! Laat je inspireren door de natuur en schud alle ellende van je af.

Bloei en groei dat maakt je sterk!

Just feel the rhythm of the nature…..is nu ook een inspiratie geworden in ons Eco toerisme project!

Wat vind je van de nieuwe indeling op de website?

Wij ontvangen u graag met open armen, wanneer de rust is wedergekeerd.

Wist u dat……….. wij ook prachtige foto posters verkopen van de Zweedse natuur?

Binnen kort meer op Facebook hierover. ‘Een stukje Zweden aan de muur

Iedereen een geweldig mooi weekend gewenst, een digitale knuffel voor jullie en dank je wel voor het lezen!

Liefs Nicole

Published by Fields Sweden

Photographer | Videographer | Licensed & Insured UAV Operator Västernorrland Sweden Allt vårt material är copyright skyddat.

2 thoughts on “The Nordic Mamma, voel de ritme van de natuur,

  1. Dank je wel voord deze mooie blog. We zorgen met zijn allen veilig door deze storm komen. De wind gaat vanzelf weer liggen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: